09:59
Все про ендопротезуванні суглобів

Все про ендопротезуванні суглобів

Ендопротезування є високотехнологічним способом лікування, який застосовується при складних переломах або некрозі суглобів. Тому очевидно, що багатьох людей цікавить де зробити ендопротезування суглобів?

Одні з головних місць, де проводять відповідні операції являетсяЦентр з ендопротезування суглобів, який входить в структуру Київської міської лікарні №7. Ця установа запрацювало собі велику славу за допомогою складних і оперативних втручань із заміни тазостегнового або колінного суглоба.

Переваги ендопротезування суглобів в даному центрі
Головною перевагою або недоліком будь клініки є її персонал. У центрі ендопротезування суглобів в Київській міській лікарні №7 працюють висококваліфіковані професіонали, які проходили стажування в кращих лікувальних установах Ізраїлю, європейських стан і США.

Якщо ви звернетеся в цей центр для ендопротезування суглобів, то зможете розраховувати не тільки на допомогу фахівців своєї справи, а й на своєчасне втручання. Щодня проводяться мінімум 3 операції із заміни колінного або тазостегнового суглоба. Якщо вам потрібна термінова допомога, то ви зможете домогтися оперативного втручання, звернувшись до Київської міської лікарні №7. Всі складні операції проводяться під наглядом Ярослава Лінько, який є одним з провідних ортопедів-травматологів в нашій країні.

За рік центр ендопротезування суглобів проводить понад 350 замін тазостегнового суглоба і більше 400 операцій ендопротезування колінного суглоба.

Для очікування операції або відновлення після неї центр пропонує кілька типів палат:

одномісна палата бюджетної клініки;
двомісна палата бюджетної клініки;
шестимісна палата бюджетної клініки;
одномісна палата приватної клініки доктора Лінько;
двомісна палата приватної клініки доктора Лінько.
Для пацієнтів пропонується широкий набір протезів, які вони можуть вибрати залежно від своїх фінансових можливостей. Клініка пропонує протези від провідних світових виробників, таких як:

De-Puy Mitek (Сполучені Штати Америки);
Zimmer (Сполучені Штати Америки);
STRYKER (Сполучені Штати Америки);
Biomet (Великобританія);
Beznoska (Чехія);
ChM (Польща).
Слід зазначити, що пацієнт не підбирає протез для себе самостійно. До завдань фахівців клініки входять також консультації пацієнтів. Вибір протеза безпосередньо залежить від:

характеру захворювання або травми;
віку хворого;
ваги хворого;
наявності інших захворювань;
характеру роботи або іншої діяльності пацієнта;
фізичної активності пацієнта.
Коли слід звертатися до ендопротезування суглобів
Перш ніж дізнаватися, де відбувається ендопротезування суглобів, слід дізнатися чи необхідна вам взагалі подібна операція. Сучасна ортопедія і травматологія дуже дбайливо ставиться до здоров'я пацієнтів, тому важливо уточнити унікальні протипоказання або навпаки свідчення, які слід вжити при наявності тієї чи іншої хвороби (травми).

До ендопротезування слід вдатися, коли у вас:

Деформуючий артроз суглоба. Дана хвороба може з'явитися у вікового людини або ж в результаті важкої травми. Вона вражає суглобовий хрящ, який зношується з віком або деформується при травмах. Таким чином пацієнт відчуває болю в суглобі. Також помічається погіршення рухових якостей. Хвороба може вразити як колінний (гонартроз), так і тазостегновий суглоб (коксартроз).
Асептичний некроз. Не слід вважати, що хвороби суглобів можуть з'являтися тільки у вікових людей. Асептичний некроз частіше зустрічається у молодих людей. Хвороба може стати наслідком від важкої травми або ж стати результатом цілого ряду причин.
Перелом шийки бедра. Важка травма, яка зустрічається як у молодих, так і у вікових людей. Слід зазначити, що стегно дуже погано зростається після 65-ти років, тому ендопротезування кульшового суглоба може стати єдиним виходом для людини зберегти рухливість.
Ревматоїдний артрит - дуже важка хвороба сполучної тканини, яка особливо загострюється навесні або восени. Від неї можуть страждати абсолютно будь-які суглоби в людському тілі, однак найчастіше уражається саме колінний або тазостегновий суглоб.
Хвороби суглобів безпосередньо впливають на рухливість людини, що може істотно зіпсувати життя, як молодому, так і більш віковою поколінню. Саме тому, якщо у вас з'явилося відчуття скутості в суглобах, болі, болісний хрест, то слід звернутися до ортопеда-травматолога.

З даної статті ви дізналися, куди піти для ендопротезування суглобів. Вищевказаний центр з ендопротезування обов'язково подбає про здоров'я ваших суглобів.

Категорія: Олег Юхимчук | Переглядів: 292 | Додав: admin | Теги: Все про ендопротезуванні суглобів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar