12:49
Візит в провідні клініки Тбілісі з міжнародної медичної програми «S2S»

Візит в провідні клініки Тбілісі з міжнародної медичної програми «S2S» 

На запрошення офіційного представництва компанії «Zimmer» (США) в Україні - флагмана з виробництва ендопротезів кульшового та колінного суглобів у особі Рака Андрія Миколайовича, з 07 по 10 лютого 2018 р пощастило побувати в провідних клініках Тбілісі з міжнародної медичної програми «S2S» - (surgeon to surgeon) з метою оволодіння малоінвазивним переднім доступом при протезуванні тазостегнового суглоба а також, удосконалити техніку операцій при протезуванні колінного суглоба.

Ведучий ортопед - травматолог Грузії проф. Михайло Зімліцкій люб'язно поділився багатющим досвідом із заміни тазостегнового і колінного суглобів, надав можливість брати участь в операціях, показуючи свою хірургічну техніку протезування колінного і тазостегнового суглобів.

Прооперовані пацієнти довгі роки страждали від болю і деформації, викликаних руйнуванням суглобів в слідстві деформуючого артрозу і асептичного некроза.Безгранічно вдячний грузинським колегам і компанії «Zimmer» за придбаний досвід і сердечне гостинність!

У перший день стажування в клініці «Medical Club Georgea» було виконано протезування тазостегнового суглоба з використанням ендопротеза механічного типу фіксації компанії «Zimmer» (USA) і протезування колінного суглоба з використанням ендопротеза колінного суглоба компанії «Zimmer» системи «NexGen -PS».

У другий день в клініці травматології та ортопедії «Central Hospital of Tbilisi» було виконано 2 оперативних втручання із заміни тазостегнового суглоба і 1 оперативне втручання із заміни колінного суглоба з використанням ендопротезів компанії «Zimmer».
Прооперовані пацієнти довгі роки страждали від болю і деформації, викликаних руйнуванням суглобів в слідстві деформуючого артрозу і асептичного некрозу. Безмежно вдячний грузинським колегам і компанії «Zimmer» за придбаний досвід і сердечне гостинність!

Категорія: Ортопед-Травматолог | Переглядів: 925 | Додав: admin | Теги: Візит в провідні клініки Тбілісі з | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar