12:49
І знову, ніколи не перестаючи вчитися м. Антверпен, Бельгія, клініка AZ MONIKA

За підтримки компанії «Zimmer» (США) в особі Рака Андрія Миколайовича, відбулася поїздка по міжнародній медичній програмі «S2S» - (surgeon to surgeon) з метою вдосконалити малоінвазивний передній доступ при протезуванні тазостегнового суглоба в г.Антверпен, Бельгія, клініка AZ MONIKA .

Ортопед - травматолог зі світовим ім'ям, провідний фахівець Бельгії з ендопротезування кульшового та колінного суглоба Dr. Jurgen Londers люб'язно поділився багатющим досвідом із заміни тазостегнового і колінного суглобів, надав можливість брати участь в операціях, ділячись своєю хірургічною технікою із заміни колінного і тазостегнового суглобів.

У клініці «AZ MONIKA» було виконано 4 операції з приводу заміни тазостегнового суглоба з використанням імплантатів ендопротезів з механічним пітом фіксації компанії «Zimmer» (USA)

Прооперовані пацієнти страждали від болю і деформації, викликаних руйнуванням суглобів в слідстві деформуючого артрозу і перелом шийки стегна.

Дозвольте висловити подяку бельгійським колегам і компанії «Zimmer» за придбаний досвід і сердечне гостинність!

Категорія: Ортопед-Травматолог | Переглядів: 1178 | Додав: admin | Теги: ніколи не перестаючи вчитися м. Ант, клініка AZ MONIKA, Бельгія, І знову | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
avatar